Besiktning

Hej hopp!
Idag gick jag upp 7.30 för att jag skulle besikta pappas bil. Så vid 8 var jag klar för att åka till värnamo.
När jag kom framkanppade jag in att bilen registreringsnummer och jag han bara tillbaka och sätta mig ibilen så går port 2 upp och sägger att det är m in tur att åka in, phu nu var det värsta över. jag kom in perfekt ! Bilen gick igenom och sen var det bara att åka hem.

Brand
När jag kom hem åt jag frukost noch tog det allmänt lugnt, när jag sitter och äter och tittar på tv hör jag att brand bilen åker förbi, jaha tänker jag undra vart den ska. Efter en stund kommer det en till å en till å en till... Hur många som helst, nu börjar jag undra om det är nära Lanna och om det är en tor eld. När pappa kommer hem för att äta sin middag så säger han att det brinner på Swerec (ett företag som återvinner plast). Sen ringer mamma och säger att de har gått utmed detta på radion och att de säger att man ska stänga alla fönster och dörrar och hålla sig inne, för rökens skull. Efter en stund ringer min kompis Erika från sthlm och frågar om jag mår bra, då har de oxå hört att det brinner här i Lanna. Jag ser väldigt mycket svart rök, men vi får hoppas att brandmännen har kontroll på elden.

Jag har precis fått in min lasagne i ugnen, men jag behövde vatten till "såsen" och det finns inget vatten i kranarna förmdligen försvinner väl trycket när brandmännen sprutar vatten där borta. Men det löste sig...
Hemma från mig ser man röken....


Snart får jag äta min mumsiga mat, hoppas att röken försvinner så att man kan sitta ute och äta!
//Josse

En vecka

Tjena!
Äntligen har det gått en vecka sen Emelie åkte, en vecka mindre men fortfarande två veckor kvar.
Så nu hoppas att denna vecka som kommer går fort, för då är det ju bara en vecka kvar =D

Igår åkte vi neråt i landet och då träffade jag mina kusiner det var trevligt men mycket synd att inte Emelie fick vara med, men det kommer väl mer chanser. Mina kusiner har en liten stuga vid vattnet vid Österlen (skåne), den ligger nära Simrishamn och Kivik. Jätte mysigt men de har ingen el och inget rinnande vatten, men det funkar det med =)

Idag har jag stor handlat låter ju lite kul men nu var det så att jag handlade mat för det var tomt här hemma. Det tog en stund så när jag äntligen kom hem var jag så trött att jag bara åt min mat och sen slängde jag mig i soffan för att vila upp mig.

Nu har mamma & pappa sagt att jag ska åka och besikta en bil på måndag, men det har jag ju aldrig gjort =S Tänk om jag kör in snett eller om jag gör något hel galet. Jag får väl se hur det går...

Hoppas du har det gott i varmen <3

//Josse


23 Juni

Jaha, då kikade jag in igen.
Idag har det väl inte hänt så mycket, är forfarande rostig i halsen och rösten försvinner ibland. Det är inte alltid så kul för igår var det lotta på Lisebeg på 4:an och då ville man kanske sjunga med, men det gick inte så bra haha. Får se hur det går idag när det är allsång på skannsen, gillar att sjunga med där :)

Har väl inte så mkt att säga just nu så det får bli allt för nu

//Josse

Frisk?

Tjoho!
När jag vaknade idag kände jag mig jätte frisk, Yes jag är frisk tänkte jag!!! Men inte då, eller jo halvfrisk magen är bra, men nu är jag jätte förkyld istället.

Jag har glömt att tacka Johanna för min lite försenade födelsdagspresent, jag fick lite scrapbooking saker och lite godis TACK så jätte mycket jojo. Får jag något från er andra ;)  ?

Snart har Harry Potter prämier jag längtar efter det, då ska jag och jojo gå och om det är någon mer som vill hänga på är det helt okej. Det skulle vara kul om man gick på prämieren (den 15 Juli) men det blir det nog inte men längtar tills jag får se den. Men först måste ju Johanna komma hem från Frankrike och då ska vi hitta på något igen, få se om man kan kidnappa henne =) Men vi (jag, becka, jojo och tezzan) måste oxå hitta på något snart. Hör av er om ni inte vet vad n ska hitta på...

//Josse 

Sjukling

lördag 20 juni
Idag körde jag Johanna till ljungby där hon hoppade på bussen mot Frankrike, hoppas att du får det trevligt =)
När jag kom hem mådde jag inte alls bra, ont i magen, ont i halsen som om en förkylningen är på väg usch.
Så jag bäddade ner mig och kollade på tv...Ingen kul dag :'(

Idag
Idag vaknade jag inte förän vid 11.30, det är ju nästan konstigt att man kan sova så länge.
Så idag ska jag bara ta det lungt och försöka bli frisk.

bye bye

Midsommar

Hej hopp!

Dagen startade redan 6.20, det gick inte fort precis men jag kom upp och fick i mig 2 mackor :) Sen vid 5 bar det iväg till Göteborg. Farmor och Farfar följde med oxå. När vi kom fram så "letade" vi efter gula tröjor, STS ledarna har gula tröjor så att man ska se dem. När Emelie hade anmält sig så satte vi oss och fikade lite mumsigt. Efter det var det daxt att checka in bagaget och Emelie haha ;p Sen fick vi inte följa med mera så alla fick varsin kram och jag brast i gråt :'(
Sen åkte vi hemmåt, farfar och farmor ringde och sa att de bjuder på lite "frukost" + lite jordgubbar och glass mmm

Nu sitter jag hos Johanna medans hon packar inför resan imorgon (kunde du ju gjort tidigare, näeäe skojar bara). Jag ska köra jojo till Ljunby där kommer hon att hoppa på en buss som ska ner mot Frankrike. Så jag sover över här, hos ursnälla, urgulliga "dojdoj". Sen blir det tacopaj (oj vilken midsommar mat) och jordgubbar och glass till efterätt och lite godis då och då =)

Glá midsommar =)

Rubrik =)

Ja då ska jag väl försöka att skriva lite...

Idag är det dagen före midsommar och dagen innan Syssteryster sticker till Malta i Tre veckor.
 Men vad ska hon gör där då? Jo hon ska plugga engelska,  hon ska alltså åka i väg så att hon kan gå i skola. Nu när hon äntligen har fått sommarlov, fast det är ju bättre värme där nere och de pluggar ju inte hela tiden. Hennes lärare kan bara engelska så ska hon prata med dem så måste hon prata engelska vilket är bra för då blir man ju tvungen att prata engelska och då kanske man lär sig något oxå.

Det innebär att vi måste upp tidigt, vi åker här hemmifrån kl 5. till Göteborg. Hon kommer att åka med  STS.  Sist hon åkte var i påskas och då var hon i Frankrike och den gången var  hon var borta i en vecka och det var en Lååååååååång vecka kan jag säga. Hur ska jag kunna klara mig utan henne i 3 veckor, det kommer att bli tufft asså.

I morgon ska jag även till Johanna och "fira" midsommar. Nej det vet jag inte precis om vi ska men vi ska umgås och på lördag ska jag skjusa jojo till ljungby för hon ska oxå iväg och resa, men jojo ska till Frankrike. Men vad är det för vänner och familj man har alla bara försvinner, vem ska jag nu vara med då?

Men nu ska jag fortsätta att slöa, de håller på att packa där nere så jag ska inte störa.....
Har ré gött igelkött =)

RSS 2.0