Gbg horse show

Idag vid två tiden får jag ett sms där det står att jag har fått "4 biljetter till Gbg horse show i morgon fredag, på förmiddagen kl 10 om jag vill". Det första jag reagerar på är att det står "i morgon fredag". Va, är det torsdag idag? Jag kollar kalendern på mobilen och det stämmer det är torsdag, snopet kan man säga haha. Sen tittade jag vem det var ifrån och det var från Mix Megapol som sa att jag hade vunnit en tävling. Men jag har inte varit med och tävlat =/ Sen dess har jag fått 4 meddelande från Mix Megapol där det står förlåt plus lite reklam ;)

Det var allt för nu
//Josse


OS

Hej igen!
Nu när det är OS är det väldigt mycket sport på tv något jag i normala fall inte gillar. Är som du säkert vet ingen sport tjej ;) Men när det är os är det helt okej. Jag har till och med hittat en favorit sport att titta på, en sport som ingen i min familj förstå sig på =p nämligen Curling. Det är faktiskt riktigt kul och spännande. Men jag tittar även på när Anja Pärsson och Charlotte Kalla åker. Såg du när Anja flög 60 meter det var riktigt otäcka bilder, men hon tog ett brons och det är vi tacksamma för.

just nu har vi 7 medaljer 3 guld, 2 silver och 2 brons.
Vi ligger på plats 9 av 24, det tycker jag är rätt duktigt av oss=D  Så är ser top tre ut

                                      
1 Usa  7 guld, 9 silver och 10 brons

2 Tyskland  7 guld, 9 silver och 7 brons

3 Norge  6 guld, 5 silver och 6 brons

Här är källan

Kram //Josse

 


Tung snö..!

Hej eller god natt är kanske ett bättre ord =)
Då var det måndag igen och ingen hemma, det är ganska skönt faktiskt.

Jag bestämde mig igår att jag skulle göra mat till familjen när dom kommer hem. Så mamma sa att jag kunde koka lite potatis och steka lite köttbullar, men ärligt talat hur tråkigt är inte det?
Så jag letade runt lite på nätet och hittade ett recept på hasselbackspotatis och så hade jag ett annat recept jag ville prova. Så dagens middag blev hasselbackspotatis med köttbullar och morotsbiffar, mycket uppskattat kan jag meddela.

Efter maten ringde min farbror och sa att pappa måste komma för att skotta bort snö från farmor och farfars "garage" tak, för taket håller på att "knäckas". Efter lite om och men så har nu nästan all snö skottats bort från taket, så nu gick taket tillbaka till ursprungsläget.



Hoppas att du har haft en bra måndag
Kram //Josse


Februari

Tjena nu har jag inte skrivit på skit länge, fast jag har haft en del att skriva om. (Men det kan bero på att när jag skulle skriva så försvann allt och då blev jag irriterad och gick och la mig. Sen dess har jag inte varit här inne.)

Men då får jag väl ta och skriva lite nu istället =) Jag kan börja med att säga att min farbror fyllde år den 6/2 och att 2 av mina kusiner har fyllt år den 11 och 13 februari. Min ena kusin som fyllde den 13 februari blev i år 13! VA!! =O säger jag bara. Jag kommer ihåg när han föddes och jag var åtta år, han var så liten och gullig. För mig har han alltid varit min lilla söta kusin, men nu blir han ju för sjutton tonåring. Så kan det gå. Men han är en väldigt söt tonåring;)

Över till vintervädret, det har kommit otroliga mängder, jag och pappa åkte ut i fredags till min farbror för att skotta, för han kom inte in med bilden och så kan vi ju inte ha det.
Men det kom mer snö över natten till lördag. Jag, mamma och Emelie var ute och gick igår och det var inte precis lite snö vi gick i, på ett ställe var det säkert en halvmeter snö vi pulsade oss igenom. Bra träning kan man säga, för när vi kom hem och hade ätit så kändes det i mina ben kan jag lova.

Idag har mamma och pappa varit och skottat snö från mormor och morfars tak, det var en del snö där med.

Just nu sitter jag hos pappa som jobbar med bilen för att den ska funka, med mycket hjälp från mig. Vem vet jag kanske bli en riktig bilmekaniker så som jag har hängt med pappa och kollat och hjälpt till med bilarna sen ja var liten . Kanske inte riktigt min dröm hahaha, men jag klara endel och det är skönt att veta.

Det blev en liten uppdatering i alla fall hoppas att du har det bra så hörs vi snart
kram //Josse


RSS 2.0