Besiktning

Hej hopp!
Idag gick jag upp 7.30 för att jag skulle besikta pappas bil. Så vid 8 var jag klar för att åka till värnamo.
När jag kom framkanppade jag in att bilen registreringsnummer och jag han bara tillbaka och sätta mig ibilen så går port 2 upp och sägger att det är m in tur att åka in, phu nu var det värsta över. jag kom in perfekt ! Bilen gick igenom och sen var det bara att åka hem.

Brand
När jag kom hem åt jag frukost noch tog det allmänt lugnt, när jag sitter och äter och tittar på tv hör jag att brand bilen åker förbi, jaha tänker jag undra vart den ska. Efter en stund kommer det en till å en till å en till... Hur många som helst, nu börjar jag undra om det är nära Lanna och om det är en tor eld. När pappa kommer hem för att äta sin middag så säger han att det brinner på Swerec (ett företag som återvinner plast). Sen ringer mamma och säger att de har gått utmed detta på radion och att de säger att man ska stänga alla fönster och dörrar och hålla sig inne, för rökens skull. Efter en stund ringer min kompis Erika från sthlm och frågar om jag mår bra, då har de oxå hört att det brinner här i Lanna. Jag ser väldigt mycket svart rök, men vi får hoppas att brandmännen har kontroll på elden.

Jag har precis fått in min lasagne i ugnen, men jag behövde vatten till "såsen" och det finns inget vatten i kranarna förmdligen försvinner väl trycket när brandmännen sprutar vatten där borta. Men det löste sig...
Hemma från mig ser man röken....


Snart får jag äta min mumsiga mat, hoppas att röken försvinner så att man kan sitta ute och äta!
//Josse

Kommentarer
Postat av: tezzan

men du fick din mat? ;P hihi kraam!

2009-06-29 @ 20:05:56
URL: http://missknas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det där kallar jag svartrök. Hojj!

2009-07-01 @ 14:55:13
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0