Det du...

Chao!
Då sitter jag här igen, vad har hänt?
Inte så mycket kan jag inte påstå.
Men har börjat ta tag i tränandet igen, passa dig becka nu blir jag jobbig igen =p (nej, inte så)
På söndag kommer en av mina kusiner upp från skåne och ska vara här till torsdag=)

Jag kom precis på att jag har ju faktiskt varit på Wheels and Wings....

//Josse

Bio x2 och en revy

Hejsan!
Nu har jag hunnit med en del igen men inte hunnit eller orkat skriva ner det. Så nu kommer en liten samman fattning.


Ice Age
I tisdags var vi  (jag och Emelie) på Ice Age. Emelie fick ett presentkort på sf-biografer, så hon valde att gå på Ice Age med mig. Hon bjöd mig på En popcorn och en STOR coca-cola. mm tack!
Filmen var väldigt rolig och jag satt och skrattade nästan uder hela filmen=)



Harry Potter och halvblodsprinsen
I onsdag var jag och Johanna på Harry Potter i värnamo. Johanna frbokat som tur var, för när vi kom dit var det fullbokat. Jag hade lite film godis och jojo köpte popcorn, gott.
Även denna film tyckte jag mycket om =D


Ugglas revyr
I Torsdags åkte jag och resten av familjen till Karlshamn för att kolla på Magnus Uggla. det var en varm och perfekt dag.
Jag tycker att man ska gå och se den revyn, men man måste nog gilla Magnus Uggla endel för att kunna uppskatta allt.
Så den får topp betyg av mig.




Detta var min lilla sammanfattning
//Josse


Mkt har hänt...

Hallo..!
Torsdag

Idag bakade jag inför Emes födelsedag och slog in hennes presenter. På kvällen åkte jag och pappa å hämtade henne i Göteborg.

Fredag
Idag Fyllde hon 18 år Grattis!!!
Så idag har vi firat henne med släckten roligt och mysigt.

Lördag
Eme  fick i present att gå på Diggiloo, så det var vad vi gjorde idag mycket roligt, När vi kom spelade Mojje för barnen och då bara måste jag springa dit och dansa och sjunga med barnen. Tyvärr kom vi lite sen så han bara höra en och en halv låt, men det var riktigt roligt. När vi hade sett hela showen så signerade Ola och Brolle massa saker så dit gick vi. Jag fick en autograf och Eme tog en av Brollesin sko, coolt tycker jag haha =D

Idag
Var vi en sväng i Värnamo för att byta en present och handla lite mat.

Nu har ni fått en lite uppdatering i alla fall

//Josse


Gu vad duktig jag är...

Hej hopp!

Idag skulle jag jag göra lite saker och så kom jag på att jag hade glömt att köpa vissa saker igår, blää =(
Och när jag kommer ut så finns ingen bil hemma, typiskt. Så det blir till och cykla och jag är så super lat och otränad att jag inte orka cykla, men det fanns inte så många val. Så jag satte mig på cyklen och trampade i väg.
Så idag har jag varit jätte duktig jag har cyklat 1 mil och 3 km....

//Josse


Shoppa

Tja!
Idag så har jag shppat med mamma hela dagen =)
Vi åkte hem i från vid 9 så vi kom till värnamo 9.30 då har ju inget direkt öppnat så vi började med lite små saker på netto istället =p Men sen har vi sprungit runt i hela värnamo för att få tag på olika saker. Så vi var inte hemma för än vid 17.30, det kan man kalla en hel dag. haha

Hoppas att du har haft det bra idag=D

//Josse


Woho

Jaha då var det måndag igen =p Men jag är ledig i alla fall så det spelar inte så stor roll egentligen. Men nu har mamma & pappa fått semester så de tycker nog att det har en större betydelse, haha =)

Men nu är det bara 3 dagar kvar till lilla s kommer hem, längtar men har fortfarande endel att göra...
Nu städar jag rumet usch och fy, det är tråkigt. Soterat massa papper från skolan inte kul alls. men jag tro att det går att få iordning i alla fall.

Jag tänkte egentligen bara slänga in ett litet inlägg så att jag inte glömmer bort att jag har en blogg eller vad säger ni tre?

kommer kanske nåt mer senare idag eller inte...!
//Josse

2 veckor

Hejsan hoppsan!
Hoppas att ni njuter riktigt av vädret för snart blir det regn och rusk =( Usch om det tycker vi inte...

Nu har det ÄNTLIGEN gått 2 veckor som syrran har varit borta i malta. Så nu är det till och med mindre än en vecka kvar för hon kommer hem på torsdagen sent hon landar typ 23.45, men det är i alla fall på torsdagen. Så snart kommer min lilla sysster hem finaly.

Så när hon kommer hem fyller hon 18 år hon blir stor min lilla S, så nu får man kanske städa upp på övervåningen så att man kan gå där i alla fall, kan ju anstränga mig lite ;). Ni (Tezz,Jojo och Becka) vet vad ju vad jag tycker om städning haha. Fast vem hade egentligen städat och "fint" på Rhodos och Peace and love?

Haha det var väl allt för nu
//Josse

1 Juli

Hej hopp!
Tänk idag är det första juli vad snabbt tiden går =o Men det var ju inte det jag skulle skriva.
Jag kan ju börja med att berätta att branden la sig så allt är bra nu igen.

Igår var det tänkt att Jag, Tezz, Becka och Jojo skulle åka och bada men vad händer då? Jo det börjar åska så den idén skrotade vi (jag hade i alla fall inte tänkt bada med tanke på att jag nästan har hämtat mig från min förkylning, så mig gjorde det inget). Istället åkte vi hem till tezzan för att bara träffa varandra det var jätte trevligt att få träffa er igen =) Vi spelade Buzz, jag var ju inte så bra kan jag ju inte påstå men jag vann i alla fall första ronden. =D När vi hade spelat det ett tag skulle Jojo hem, så vi sa hej då. Jag och Becka var kvar så vi bestämde oss för att spela/sjung singstar, jätte roligt men svårt för det är inte riktigt min musik (Singstar Rocks), men jag hittade en ny låt som jag gillade, jag och Tezz körde den.
Låten är Bowling For Soup - 1985. Riktigt bra tycker jag, eller den är rolig att sjunga. Så lyssna på den vet ja. Det är riktigt svårt att slå Tezz  i singstar för hon har ju för sjutton hela ljudregistret i sig, hopplöst.

Hoppas att du har det bra
//Josse


RSS 2.0