Nu har taket rasat in!

Nu är det helg eller rättare sagt vi är mitt i helgen!

I onsdags var jag och hälsade på min farbror i Jönköping, han låg på sjukhuset för att han opererat bort sina gallstenar. Stackarn han hade ont, men han är på bättrings vägen nu och är hemma=)

I torsdags fyllde min kusin 20 år "GRATTIS!!!" och för en liten stund är vi lika gamla, haha det vill säga tills vi når april månad för då hoppar jag fram ett år och blir 21. Men vi firade han igår, det är alltid lika trevlig att möta släkten =) det finn bara en nackdel...De har skaffat två katter och dessutom har farmor & farfar en hund =/ inte precis något jag hurrar för, men som tur är så ser min faster till att "slänga" ner katterna i källaren (Tack för det).

Men i alla fall så var vi där en stund och åt god mat och två mumsiga desserter Mmmmm...

Idag trodde jag att jag inte skulle göra ett dugg, men när man har luggigt och snurrat i sängen onödigt länge så gick jag ner och hämtade frukost. När jag har ätit upp tycker mamma att jag kan åka iväg och handla för det är rätt tomt i skåpen. Jaha tänkte jag, varför måste jag göra det? (Jag kunde slippa om jag städa det huset i stället, NEJ tack) Så jag körde ner till Värnamo och hoppade först in i en affär för att köpa en lampa och något mera, när jag sen går in i affären så är det bara att sätta igång och springa från hylla till hylla för att fylla min vagn. Det var inte lite saker jag fick ihop kan man säga;)
Det är inte det att jag inte gillar att handla för det har jag inget ont av och inte att köra heller, det är att lägga upp allt på bandet man precis har lagt ner i vagnen föra att sen packa ner det snabbt och effektivt igen.

Jag kom hem vid 4 tiden så idag har jag bara handlat och inte gjort något annat, haha som det kan gå=)

Med rubriken syftar jag på att det var tjugondedag jul eller tjugondag knut i onsdags och då (egentligen från i söndags - torsdag) åt jag på mina pepparkakshus och då såg det ut som om taket rasade in=p

Det var nog allt för mig denna gång
//Josse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0