Mina tre vänner!

Hej hopp! Nu när det gått 10 dagar in på det nya året kanske det är dags att titta in och skriva lite om vad jag har gjort den senaste tiden. =)
Jag har faktiskt spenderat ganska mycket tid med mina kära kompisar nu när de var hemma över julen, vi börjar den 29 december.

 

29 December

Idag träffades vi hemma hos Rebecka för att byta julklappar och bara umgås. Här får vi våra julklappar.

 

 

Vad jag fick

Rebecka: en stjärnformad ”skål” (eller vad man kan kalla det), en påse med polkagriskarameller och en söt magnet med en söt text.

Tezz: glasfat som jag ska måla på, målarfärg och en pensel

Johanna: Johanna Westmans bok Julgodis – för små och stora sockerbagare

 

Av mig fick de varsin personlig filt som jag sydde ihop själv.






R
e
becka (så står det på filten, kanske inte syns så bra)

När vi hade öppnat paketen och suttit och tjatat en stund så bestämde vi oss för att göra pepparkakshus, jag och Tezz smälte sockret och satt ihop till två snygga hus;)

Jag och Tezz hade ett hus att dekorera och jojo och becka hade ett. Jag har gjort hemma som jag skrev i ett tidigare inlägg, så nu trasade jag bara och tryckte fast så många nonstops som det bara gick haha.

 

 

31 December (Nyårsafton)

Idag skulle jag till Johanna i Värnamo för att fira nyår. Johannas mamma hade fixat allt med maten så jag och Johanna slapp att göra det (tack så mycket). När vi satte oss för att äta så titta vi på Shrek 3 som jojo inte hade sett innan, den var bättre än vad jag mins det som. När den var slut så över gick vi till att äta ananas och annat gott. Vi spelade kort, perfekt när man har ätit så man spricker. Vi spelade tills klockan var 23.50 då gick vi för att hoppa i våra kläder för att gå ut och få en fin utsikt över Värnamo och på alla som skulle skjuta sina raketer. Det var grymt fint. Efter en liten stund gick vi hem till jojo och ut på deras balkong och fick några riktigt snygga bilder.

Sen öppnade Johanna en pommac och vi skålade (jojo har bilder på det men har inte fått dem än). När vi var klara med det fortsatte vi och spela, vi gick nog och la oss vid 3.00. Vid kl 8 kommer Johannas lillebror in och tro att han kan väcka sin storasyster M (Johannas lillasyster) men han hitta mig i hennes säng istället, snopet va? Haha jag frågade om inte skulle lägga sig igen och det skulle han, men det gjorde han inte men han lekte tyst och fint på sitt rum. Jag tycker det var en trevlig ”väckning” på den första dagen på det nya året.

 

2 Januari

Gissa vad jag gjorde denna kalla dag? Jo jag var med mina tre super kompisar. Idag var det bestämt att vi skulle åka skridskor (inomhus), men jag och jojo blev lite försenade =p Så när vi inte fick åka mer där inne tyckte jag att vi sticker ut till någon sjö och åker där, sagt och gjort, så åkte vi ut till osudden och åkte tills vi inte såg något (vi var där på kvällen så det blev mörkt snabbt).

 

3 Januari

Idag åkte jag, Tezz och Rebecka till Ullared för att shoppa loss haha, eller jag skulle bara köpa två saker, men desto mer till pappa. Vi spenderade hela dagen i Ullared det var riktigt roligt och trevligt.

 

7 Januari

Denna dagen spenderades i Värnamo med Tezz och becka, Tezz visade oss sin dokumentär hon har gjort och sen umgicks vi bara. Vi 19.00 så ringde Johanna och hon höll på att packa så hon var i telefonen i tre timmar och var med och spelade och vi höll henne sällskap, för vem tycker det är kul att packa egentligen =p

 

Detta är vad jag har hittat på, vi höres

//Josse


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Ja det var kul att träffa er allihop :)

2010-01-10 @ 20:37:05
URL: http://unknown666.blogg.se/
Postat av: tezzan

den bästaste julhemvistelsen :D

2010-01-22 @ 12:30:57
URL: http://missknas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0