Nu sitter jag här igen...

Hej hopp!
Nu sitter jag här igen vid pappas data på jobbet, det var ganska länge sen faktiskt. Då brukade jag hänga med pappa till jobbet lite titt som tätt och hjälpa han med lite små saker. Men även att sitta och leka vid datan ett tag, för då var jag inte i vägen hemma (vid den datan);) Men som sagt det var ett bra tag sedan, lite synd kanske. Men som många andra gånger sitter jag nu här inne  och latjar runt medans pappa jobbar där ute.

Jag hängde med pappa och har suttit och läst min bok, en fantasy bok (konstigt va?) som är andra delen av tre eller fyra böcker. Jag har två böcker till där hemma som jag så gärna vill läsa, även dessa är av fantasy kvallite =) Även om jag kanske är en aning för gamal för dem böcker jag läser, men det är bättre att läsa något en ingentig alls.

Vad gör jag nu då?
Jag sitter här och är ganska hungrig Emelie har gjort egen pizza hemma, ska bli spännade att smaka på den, jag gillar ju egentligen inte pizza men på min är det helt ofarliga saker, så det smakar nog bra. (Jojo kommer du ihåg  när jag åt pizza hos dig och du reagerade inte på det fören en vecka senare hahah, Kan man få ert recept tro du?)

Ja men det var väl allt för stunden.
//Josse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0