En vecka

Tja nu har det gått en vecka sen jag tänkte skriva första gången, men inte orkade så nu skriver jag lite vad som har hänt under veckan istället.


Lördag:
Dagen började med att gå upp vid 8 för att åka och träna i Värnamo =) På kvällen skulle Emelie till Anderstorp för att gå på Sandras 18års party. Så jag skjutsade ner henne och köpte hem lite godis till mig och mamma, det var mysigt godis och chips.


Söndag:
Idag hade jag inget speciellt för mig så jag bestämde mig för att städa ”bak”skåpet i köket, det blev jätte fint jag och mamma städade ut gamla saker som vi inte längre ville ha där.


Måndag:
Veckan börjar med att (på kvällen) jag och Emelie åker ner till Värnamo för att träna vi testade på step-up, det var ganska kul men hängde inte riktigt med. Och så fick jag grymt ont i knäet dagen efter =( Sen åkte Emelie hem men jag stannade kvar för att gå på intensiv gympa, roligt =)


Onsdag:
Idag gjorde jag super goda pannkakor och på kvällen åkte jag och Emelie upp till Jönköping för att gå på vår första ”lektion” (av tolv) på latinamerikansk showdans. Mycket roligt, vi började med lite salsa och cha-cha steg =)


Fredag (idag):
Nu sitter jag här och skriver och väntar på att mamma ska komma hem för sen ska vi åka till farmor och farfar för att farfar fyller år idag =) Träffa släkten är roligt.


Du får ha det så bra

//Josse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0